Overhemd op maat Den Haag

 

Overhemd op maat Den Haag

Zoekt u een overhemd op maat in Den Haag? Dan bent u bij Savile Row & Co Den Haag aan het juiste adres. Wij ontwerpen en maken pakken op maat. De kennis en ervaring die wij hebben op dat gebied, passen we tevens toe bij het op maat maken van overhemden.

Overhemd op maat Den Haag

Ontwerp zelf uw overhemd

Ervaar de luxe van een op maat gemaakt overhemd die perfect past en lekker zit. Wij bieden de mogelijkheid van een overhemd, afgestemd op uw exacte afmetingen. U kunt deze zelf ontwerpen en wij helpen u bij het vinden van de perfecte pasvorm en comfort. We werken uitsluitend met de beste stoffen. Voor een overhemd op maat, of shirt zoals deze ook wel eens wordt genoemd, geldt dezelfde werkwijze als een pak op maat. Het overhemd wordt volledig naar uw lichaam op maat gemaakt. Uw maten worden met een meetlint genomen en worden precies genoteerd. Vervolgens hebt u de keuze uit zeer veel verschillende verfijnde, kwalitatieve stoffen voor uw overhemd. Ook geeft u uw voorkeuren op voor knoopsgaten, manchetten en eventueel uw initialen voor uw overhemd op maat.

De perfecte fitting

Nadat u keuzes heeft gemaakt, maken de kleermakers in het atelier uw overhemd. Zodra de mogelijkheid er is wordt u gevraagd het overhemd te komen passen, een zogenoemde fitting, om dan nog wat laatste eventuele aanpassingen te doen. Het resultaat? Een volledig perfect zittend overhemd, waarin u zich prettiger zult kunnen bewegen, en dus voelen. De perfecte aanvulling op uw pak op maat! Neem nu contact met ons op voor een gratis persoonlijk consult of kom langs in onze winkel.
 
 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.